Creare site-uri web

Landing page-uri destinate Google ADS

 

Dezvoltăm site-uri web și landing page-uri dedicate pentru Google ads. Implementăm soluții optimizate conform cerințelor Google pentru a obține un cost per click cât mai mic. Domeniile principale acoperite de către noi sunt: Auto, Asigurări, Retail, HoReCa, Logistică. Dacă ai o afacere care are nevoie de o creștere a vânzărilor prin intermediul onlie, contactează-ne pentru a afla despre posibilitățile pe care le putem oferi.

Analiză piață

Analiză piață și concurență

 

 Analizăm piața și concurența afacerii dvs. pentru a vă putea oferi o estimare a costurilor și a rezultatelor pe care le putem obține pentru compania dvs. Analiza inițială este extrem de importantă, deoarece în baza ei se va stabili strategia de creștere a vânzărilor și bugetele necesare pentru marketing-ul online. 

 

De ce să alegi Google ADS?

4 motive să alegi Google Ads

  1. Căutări orientate: Google Ads se concentrează pe afișarea anunțurilor în momentul în care utilizatorii fac căutări relevante în motorul de căutare. Aceasta oferă posibilitatea de a ajunge la utilizatori care sunt activ în căutarea unui produs sau serviciu specific, ceea ce poate duce la o mai mare intenție de cumpărare.

  2. Rețele de căutare și display: Google Ads oferă o gamă largă de opțiuni de afișare a anunțurilor pe rețelele sale de căutare și display. Astfel, anunțurile pot fi afișate în rezultatele căutărilor, pe site-uri partenere relevante sau în aplicații mobile, permițând o acoperire mai mare a publicului țintă.

  3. Relevanța anunțurilor: Google Ads utilizează tehnologia de targeting și alegerea cuvintelor cheie pentru a afișa anunțuri relevante în funcție de căutările și interesele utilizatorilor. Acest lucru poate crește șansele de a ajunge la persoanele care sunt deja interesate de produsele sau serviciile oferite.

  4. Analiza și măsurare: Google Ads oferă o varietate de instrumente și rapoarte pentru a măsura și analiza performanța campaniilor publicitare. Acest lucru permite optimizarea și ajustarea strategiilor de publicitate pentru a obține rezultate mai bune și un mai bun raport cost-eficiență.

Contactează-ne pentru consultare

Sună-ne pentru a obține o analiză a domeniului tău de activitate și află cum poți obține vânzări noi din online. Sună-ne sau trimite-ne un mail la buch@saas-performance.com