Companie Software

DESPRE NOI

SaaS-Performance – companie românească care activează în domeniul software, dezvoltare aplicații web/software, dezvoltare aplicații mobile, externalizare IT și alte servicii tehnologice.

Fiind o companie tânără, ne dezvoltăm rapid acoperind arii noi de activitate și orientându-ne clienților care doresc să-și optimizeze afacerile cu ajutorul tehnologiilor.

Echipa noastră este formată din 10+ membri care au o vastă experiență în domeniul tehnologic și principalele arii de desfășurare. Folosind expertiza  și experiența intersectorială, contribuim la accelerarea digitală. Scopul nostru final este să creăm valoare de durată pe parcursul întregii călătorii tehnologice.

Portofoliul nostru de soluții este conceput atât pentru întreprinderile mici și mijlocii, cât și pentru organizațiile mari. Datorită flexibilității, disponibilității, înțelegerii nevoilor clienților, cunoașterii proceselor de afaceri, extinderii și îmbunătățirii serviciilor și soluțiilor, SaaS-Performance va servi ca un partener de încredere și stabil în atingerea obiectivelor strategice ale companiei. Indiferent de amploare și industrie, SaaS-Performance oferă soluții optime în ceea ce privește costul și funcționalitatea. Ingineri cu experiență și dezvoltarea continuă a personalului ne permit să oferim servicii de performanță în conformitate cu cele mai bune practici mondiale și folosind cele mai noi tehnologii avansate.

CONTACTAȚI-NE
0
+
Specialiști
0
+
Clienți
0
Proiecte livrate

Orientare către client

Tratăm cu acuratețe și punem nevoile și necesitățile cliențior noștri pe prim plan. Considerăm că succesul afacerii noastre poate prospera doar dacă îmbunătățim constant munca și serviciile pe care le prestăm clienților noștri.

 

Ne orientăm către clienți oferind:
• Respect
• Responsabilitate
• Integritate

dezvoltare software

Misiune

Misiunea noastră este să căutăm și să găsim, oportunitați de creștere, proiecte promițătoare, oameni talentați.

Creștem împreună cu clienții noștri și construim o povestea comună de succes.

Viziune

Valorile noastre definesc felul prin care consultăm, analizăm, digitalizăm și oferim servicii sau produse afacerilor cu care interacționăm.

companie software
companie software

SaaS-Performance

Dacă aveți întrebări referitoare la procesele de implementare, digitalizare, optimizare sau orice nelămurire, ne puteți contacta și veți găsi răspunsul.