Creare magazin online

dezvoltare website

Experiența noastră ne permite să dezvoltăm soluții noi pentru scopurile și obiectivele oricărei afaceri. Dezvoltăm magazine online pe Magento, Marketplace, soluții B2B, aplicații mobile. Datorită expertizei noastre în domeniul E-commerce, implementăm interfețe care fac cumpărăturile online confortabile, rapide și sigure.

E-commerce este un domeniu în care poți să începi o afacere foarte ușor. Un magazin online este cea mai bună soluție pentru piața B2C. Puteți crea un site comercial pentru orice nișă, de la Hand Made până la echipamente specializate. Magazinele online sunt potrivite pentru comerțul cu amănuntul și cu ridicata.
Dezvoltarea unui magazin online de piese auto, electrocasnice, cosmetice, marfuri de specialitate sau orice alta direcție – suntem pregătiți sa oferim o soluție care vor flexibilizeze afacerea.

CONTACTAȚI-NE

Etapele implementarii (Creare magazin online)

Analiză cerințe

În primul rând, facem cunoștință cu ideile clientului. Suntem gata să transformăm ideile clienților noștri într-un produs final. Sarcina noastră este să-i dăm viață proiectului, analizând și căutând soluții care vor acoperi toate necesitățile proiectului.

Proiectare

În această etapă, se stabilește soluția produsului. Se creează documentație tehnică, pe care se va baza echipa de dezvoltare. Documentația conține toate detaliile care permit să implementăm un magazin online eficient.
Nu întotdeauna ceea ce ni se pare ideal va funcționa așa cum necesită o anumită soluție. Uneori există site-uri frumoase, dar nefuncționale. Pentru ca dezvoltarea și crearea unui magazin online să fie eficientă, este important să luați în considerare cu atenție scopul acestuia. În urma analizei potențialelor clienți, se va crea o interfață ușoară care va corespunde profilului cumpărătorului ideal

Creare interfață

„Utilitatea” site-ului este importantă, deoarece ar trebui să fie ușoară, intuitivăși rapidă, cu toate acestea design-ul  joacă un rol important pe care nu il putem ignora. Oferim clientilor un design unic. Împreună vom stabili culorile site-ului, stilul și caracteristicile sale. În această etapă, toate pictogramele și butoanele sunt desenate, sunt create infograficele și animațiile – întregul vizual, care va funcționa pentru atingerea scopului principal al produsului.

Dezvoltare backend și frontend

După proiectare, programatorii încep dezvoltarea. Echipa noastră folosește doar tehnologii moderne ceea ce oferă funcționalitate rapiditate și securitate. Specialiștii front-end sunt responsabili pentru ceea ce va vedea utilizatorul site-ului, iar Backend-ul se află în culisele resursei. În această etapă, sunt utilizate toate instrumentele pentru dezvoltarea site-urilor web: logica de programare și aspectul, crearea unei baze de date, structura sistemului și panoului de administrare, precum și configurarea altor componente ale site-ului.

Testare

Înainte de a lansa un proiect, specialiștii noștri testează performanța, eficiența și adaptabilitatea acestuia. Testerii verifică cât de bine funcționează site-ul pe diverse dispozitive: iPhone, iPad, smartphone-uri și alte gadget-uri cu diferite rezoluții de ecran.

Promovare

Dezvoltarea magazinului online nu oprește aici. Suntem o companie cu ciclu de servicii complet, prin urmare ne implicăm și în promovarea afacerilor online. Aici intervine echipa noastră de marketing. Oferim soluții și servicii care atrag clienți noi și promovează produsele sau serviciile clienților noștri. Oferim publicitate în rețelele de socializare, promovare SEO, creare de conținut unic (texte, fotografii, videoclipuri) – orice instrument de marketing în serviciul afacerii tale.

Portofoliu