Dezvoltare Aplicații Web

Atunci când realizăm aplicații web, ne focusăm pe aspectul lor vizual, funcțional și ușor de gestionat pentru utilizatorii finali.
companie software
companie software

Programarea web, împreună cu internetul oferă anumitor companii opurtunități de cifre de afaceri de neimaginat. SaaS-Performance vă pune la dispoziție soluții care vă vor ajuta să atrageți mai mulți clienți noi, să optimizați procesele care consumă resurse imense pentru desfășurarea lor.

Un lucru important, pe care nu îl putem trece cu vederea este tendința de a înlocui aplicațiile software cu cele web. Popularitatea aplicațiilor web este în continuă creștere. În anumite țări precum SUA, Canada, Germania, aplicațiile web au înlocuit practic cele desktop.

CONTACTAȚI-NE

Tehnologii

Putem folosi mai multe tehnologii pentru dezvoltarea aplicațiilor web, dar preferăm să folosim tehnologii care și-au cofirmat statutul de siguranță și securitate precum .Net, Angular, JavaScript, SQL.

Pentru mai multe informații despre tehnologiile care se folosesc în SaaS-Performance vă rugăm sa vizitați pagina Tehnologii.

dezvoltare software
dezvoltare software

Beneficiile aplicațiilor web

Nu necesită instalare

Folosiți direct browserul pentru a accesa aplicația software.

Nu sunt impactate de performanța calculatoarelor

Performanța calculatoarelor nu are nici un impact asupra rulării aplicației. Aplicația ruleaza direct în cloud, ceea ce oferă o performanță ridicată.

Rulează pe toate tipurile de sisteme de operare

Aplicația poate fi accesată de pe orice tip de sistem de operare. Nu contează dacă sistemul dvs de operare este windows sau macOS.

Pot fi accesate de oriunde

Pot fi accesate de oriunde din lume. Aveți nevoie doar de o conexiune la internet și un calculator.

Back up

Back up-ul și mentenanța lor sunt mult mai ușoare, ceea ce necesită mai puține resurse pentru desfășurarea lor.

Principalele domenii în care ne implicăm cel mai mult și avem expertiză sunt: Logistică, Retail, Vânzări, HoReCa, Finanțe.

Dacă aveți nevoie de servicii software vă așteptăm să ne cunoaștem. Vă garantăm costuri corecte, calitate și performanță.