dezvoltare website

Site-ul web este unul dintre cele mai importante instrumente care atrag clienți noi.

Oferim servicii de optimizare pentru promovarea în motoarele de căutare Bing, Google și altele.

Odată cu dezvoltarea pieței digitale, deținerea propriului website a devenit un adevărat must-have. Cu ajutorul soluțiilor noastre transferăm serviciile și produsele clienților în spațiul virtual.

CONTACTAȚI-NE

Etapele implementării

Analiză cerințe

Dezvoltarea web începe cu analiza cerințelor și dorintelor, așa că mai întâi facem cunoștință cu afacerea clientului. Din moment ce aflăm scopul principal, nuanțele și caracteristicile proiectului începem analiza domeniului de actvitate a companiei. Apoi analizăm și studiem publicul țintă, specificul, concurența. În etapa pregătitoare se formează sarcina funcțională a proiectului, conceptul, care va da naștere etapelor ulterioare.

Proiectare

Etapa de trecere de la sarcina funcțională la cea tehnică presupune stabilirea pașilor pentru implementarea site-ului. Se creează documentația tehnică în care se determină modalitățile și toate detaliile dezvoltării. Fiecare proiect obține cele mai bune ideii și soluții care ii va oferi pe viitor o performanță sigură și performantă.

Creare interfață

Dezvoltarea unui design implică nu numai o interfață ușoară de utilizat (user frendly), ci și un design vizual. Oferim clienților un design unic. Împreună stabilim culorile site-ului, stilul și caracteristicile sale. În această etapă se creează toate pictogramele, butoanele, imnograficele și animațiile – întregul vizual, care va funcționa pentru atingerea scopului principal al produsului.

Dezvoltare backend și frontend

După proiectare, programatorii încep dezvoltarea. Echipa noastră folosește doar tehnologii moderne ceea ce oferă funcționalitate rapiditate și securitate. Specialiștii front-end sunt responsabili pentru ceea ce va vedea utilizatorul site-ului, iar Backend-ul se află în culisele resursei. În această etapă, sunt utilizate toate instrumentele pentru dezvoltarea site-lui web: logica de programare și aspectul, crearea unei baze de date, structura sistemului și panoului de administrare, precum și configurarea altor componente ale site-ului.

Testare

Înainte de a lansa un proiect, specialiștii noștri testează performanța, eficiența și adaptabilitatea acestuia. Testerii verifică cât de bine funcționează site-ul pe diverse dispozitive: iPhone, iPad, smartphone-uri și alte gadget-uri cu diferite rezoluții.

Promovare

Dezvoltarea site-ului nu oprește aici. Suntem o companie care oferă un ciclu de servicii complet, prin urmare ne implicăm și în promovarea afacerilor în spațiul digital. Aici intervine echipa noastră de marketing. Oferim soluții și servicii care atrag clienți noi și promovează produsele sau serviciile clienților noștri. Oferim publicitate în rețelele de socializare, promovare SEO, creare de conținut unic (texte, fotografii, videoclipuri) – orice instrument de marketing în serviciul afacerii tale.

Portofoliu