Dezvoltare site-uri web

Încredințați-ne crearea site-ului companiei dumneavoastră nouă.
dezvoltare website

Site-ul web este unul dintre cele mai importante instrumente pentru atragerea de noi clienți, creșterea vânzărilor și conducerea unei afaceri de succes a companie.

Oferim servicii de optimizare pentru promovarea în motoarele de căutare Bing, Google și altele.

Creem website-uri care vă vor ajuta să intrați eficient pe piața digitală. Dezvoltăm site-rui de prezentare, ladning page, coorporate și altele care vor atinge scopul principal al afacerei dvs. Oferim suport tehnic și garanție.

Odată cu dezvoltarea pieței digitale, deținerea propriului website a devenit un adevărat must-have pentru companie. Daca doriti să vă aduceți produsul sau serviciile in spatiul virtual, echipa noastră de dezvoltare vă va dezvolta un site functional si performant.

CONTACTAȚI-NE

Etapele implementarii

Analiză cerințe

Dezvoltarea web modernă începe cu analiza, așa că mai întâi vom face cunoștință cu afacerea dvs. Aflăm scopul principal al proiectului, dorințele, nuanțele și caracteristicile. Apoi analizăm nișa în care vă aflați: studiem publicul țintă, specificul, concurenții. În etapa pregătitoare se formează sarcina funcțională a proiectului, conceptul de produs, care va afecta etapele ulterioare. Uneori, clienții vin la noi cu o singură idee. Vor să-și dea seama, dar nu știu cum să o facă. Acceptăm astfel de proiecte ca pe o provocare și suntem gata să arătăm cel mai bun rezultat.

Proiectare

Etapa de trecere de la sarcina funcțională la cea tehnică. Stabilim cum exact va fi implementata ideea. Se creează documentație tehnică, pe care se va baza echipa de dezvoltare, se prescriu toate detaliile. În această etapă, sunt determinate modalitățile de dezvoltare a site-urilor web. Pentru fiecare proiect, oferim cea mai bună soluție care va funcționa special pentru afacerea dvs.

Creare interfață

Dezvoltarea unui design implică nu numai o interfață prietenoasă, ci și un design vizual. Oferim clientilor un design unic. Împreună vom stabili culorile site-ului, stilul și caracteristicile sale. În această etapă, toate pictogramele și butoanele sunt desenate, sunt create infograficele și animațiile – întregul vizual, care va funcționa pentru atingerea scopului principal al produsului.

Dezvoltare backend și frontend

După proiectare, programatorii încep dezvoltarea. Echipa noastră folosește doar tehnologii moderne ceea ce oferă funcționalitate rapiditate și securitate. Specialiștii front-end sunt responsabili pentru ceea ce va vedea utilizatorul site-ului, iar Backend-ul se află în culisele resursei. În această etapă, sunt utilizate toate instrumentele pentru dezvoltarea site-urilor web: logica de programare și aspectul, crearea unei baze de date, structura sistemului și panoului de administrare, precum și configurarea altor componente ale site-ului.

Testare

Înainte de a lansa un proiect, specialiștii noștri testează performanța, eficiența și adaptabilitatea acestuia. Testerii verifică cât de bine funcționează site-ul pe diverse dispozitive: iPhone, iPad, smartphone-uri și alte gadget-uri cu diferite rezoluții de ecran.

Promovare

Dezvoltarea web nu oprește aici. Suntem o companie cu ciclu complet, prin urmare ne implicăm și în promovarea afacerilor pe Internet. Aici intervine echipa noastră de marketing. Vă vom ajuta să faceți o diferență semnificativă față de concurenții dvs., să atrageți noi clienți și să vă promovați produsul. Publicitate în rețelele de socializare, promovare SEO, creare de conținut unic (texte, fotografii, videoclipuri) – orice instrument de marketing în serviciul afacerii dvs.

Portofoliu